de Theracane, om mijn eigen schouders te masseren

Ik noem het altijd mijn kapstok maar het is een item waar ik als masseur heel erg blij mee ben. Deze groene Thera Cane is vaak in mijn praktijk te vinden maar waar dient hij voor? Simpel, om mijn eigen schouders te masseren

Met de Thera Cane kan ik zelf de moeilijk bereikbare knopen in mijn schouders en rug masseren. Een van mijn cliënten vertelde mij een keer dat ik beter loodgieter had kunnen worden. Daar had ik zelf namelijk ook nog wat aan. Echter, ik ben erg blij dat ik masseur ben geworden en zou het niet willen verruilen voor een ander vak. Er zit alleen wel een kern van waarheid in zijn opmerking. Een loodgieter kan zijn eigen gootsteen repareren. Als masseur kan ik helaas niet mijn eigen rug masseren. Of toch wel?

Hoe werkt de Thera Cane

De Thera Cane is gelukkig de oplossing om mijn eigen schouder te masseren. Door de gebogen kop kan ik gemakkelijk bij alle knopen in mijn rug en schouders komen. En doordat hij meerdere massage “kopjes” heeft is hij variabel te gebruiken voor het hele lichaam. Hij stelt mij in staat om de triggerpoints te behandelen waar ik normaal niet bij kan. Dit is ook regelmatig nodig. Ik zou liever naar een masseur gaan maar daar heb ik niet altijd de tijd voor. Door al het sporten zit er erg vaak een nare knoop onder mijn schouderblad die veel aandacht vraagt. Sinds ik de Thera Cane heb kan ik deze knoop de aandacht geven die nodig is en daarmee de spanning verminderen tot volledig weg nemen.

Het klinkt misschien gek, mijzelf masseren met een stok. Toch is het niet heel moeilijk. Ook met de Thera Cane voel ik perfect waar een knoop zit. Als hij groot genoeg is dan is het duidelijk te voelen met de stok zelf, maar zelfs de kleinste knoopjes kan ik voelen. Zo’n plek is namelijk veel gevoeliger dan de omliggende spier. Als ik er met de Thera Cane overheen ga dan vertelt ook mijn lichaam mij het wel als ik op de juist plek zit. Gecombineerd met kennis over triggerpoints en hoe je deze kan behandelen is deze groene stok een goede vriend van mij geworden.

Heb jij nou niet zo’n handige theracane maar wel van die pijnlijke spierknopen in je rug of schouders. Dan kan je natuurlijk altijd een een heerlijke ontspanningsmassage in mijn praktijk in eindhoven boeken.
Klik Hier om direct te kunnen boeken.

Reageren

Nieuwsbrief