Cadeaubon van Angelus Lucus Massage

Zoek jij een leuk cadeau? Wat dacht je van een moment van rust. Wat aandacht voor lichaam en geest. De mogelijkheid om weer nieuwe energie op te laden om leuke dingen te doen? Wat dacht je van een van een Cadeaubon

Nieuw in de Praktijk: Cadeaubon

Mijn nieuwe Cadeaubon is binnen en daar ben ik best trots op. Deze zijn helemaal ontworpen in de huisstijl van Angelus Lucus Massage. Samen met Servicebureau Grafidi ben ik veel in overleg geweest over het uiteindelijk ontwerp en ik ben onwijs enthousiast over het uiteindelijke product. En met de bijpassende cadeau envelop geef je iedereen een welverdiend ontspanningsmoment.

Zoek je een cadeau voor een verjaardag, je eerste trouwdag of heb je een bedankje nodig voor je buren die tijdens de vakantie op je huis hebben gepast? Dan is een Cadeaubon van Angelus Lucus Massage een goed idee. Hiermee laat je zien dat iedereen een moment zorg voor zichzelf verdient.

Gun iemand even een moment van welzijn en rust, geef iemand de mogelijkheid om weer even helemaal op te laden.

De cadeaubon is geschikt voor elke massage die bij Angelus Lucus Massage wordt gegeven en te halen in de praktijk in Eindhoven.

Reageren

Nieuwsbrief