mijn zeezicht

mijn zeezicht Ik word altijd gelukkig en rustig als ik mijn Zeezicht  kijk. Voor mij een prominent item in mijn praktijk is dit schilderij. In mijn oude praktijk wilde ik iets aan de muur hebben en waar ik eerst gewoon simpel wel een schilderijtje had gepakt wat we toch al hadden wilde ik iets wat meer bij mij zou passen en iets wat een zekere rust uitstraalde.

In de huisstijl van de website en mijn visite kaartjes had ik al een zeezicht zitten en dat is dan ook de inspiratie geweest voor dit schilderij.

Het Schilderij.

Dit werk is gemaakt door mijn schoonvader. Bij mijn schoonouders thuis hangen in de gang 2 schilderijen die mij altijd erg aanspraken en wilde eigenlijk ook wel een werk van mijn schoonvader in huis hebben.

Het heeft even geduurd maar uiteindelijk heb ik hem gevraagd of hij voor de praktijk een schilderij wilde maken. Met het formaat heb ik hem verrast omdat dit een stuk groter was dan wat hij normaal gebruikte. Toch moet je een muur wel een beetje vullen en het schilderij moet niet wegvallen in de witte vlakte natuurlijk.

Het schilderij zelf staat aan de basis van mijn hele huisstijl. Ik heb er een foto van gemaakt en dit naar een grafisch ontwerper toegestuurd. Vervolgens is de achtergrond voor mijn flyers, cadeaubonnen, visitekaartjes en het logo ontworpen.

En tot op de dag van vandaag vind ik het heerlijk om mij te verliezen in dit schilderij. Als ik aan het masseren ben kijk ik altijd naar dit schilderij. Het helpt me om te ontspannen en weer helemaal tot rust te komen. En zelfs nu ik hier dit schrijf helpt het om gewoon af en toe naar het zeezicht aan mijn muur te kijken en weer even zen te worden.

Reageren

Nieuwsbrief