Gun jezelf een moment helemaal voor jou met een

Ontspanningsmassage

Even pauze. Helemaal niets doen. Gewoon liggen, genieten en luisteren naar je lichaam. Een ontspanningsmassage werkt kalmerend, ontspant de spieren, bevordert de doorbloeding en verbetert de stofwisseling. Je werkt aan de bewustwording van je lichaam. In een veilige sfeer combineer ik verschillende technieken, precies afgestemd op jouw specifieke behoeften. Of je nu van je spierpijn af wilt, beter wilt slapen of gewoon lekker wilt ontspannen.

Ontdek het ritme van jouw lichaam met

Holistic Pulsing

Wist jij dat jouw lichaam een eigen puls, een eigen ritme, heeft? Met Holistic Pulsing benadruk ik deze puls en creëer ik een ontspannen beweging in je lichaam. Je lichaam krijgt de ruimte om spanningen en stress los te laten, in een tempo dat bij jou past. Met een diepe ontspanning tot gevolg. Hou je graag je kleding aan tijdens de massage? Bij deze techniek is dat geen enkel probleem.

Je kunt Holistic Pulsing zowel alleen als in combinatie met andere technieken boeken.

Ontgif je lichaam met

Cupping

Ben je even iets te hard gegaan en wil je de afvalstoffen weer uit je lichaam krijgen? Dan kun je baat hebben bij cupping. Cupping is een techniek uit de traditionele Chinese geneeskunde. Door kopjes (traditioneel van bamboe, maar bij mij van silicoon) in te knijpen en vervolgens op je huid te zetten, maak ik een vacuum boven je huid. Vervolgens word je met een heerlijke massageolie gemasseerd. Naast het verwijderen van afvalstoffen, bevordert cupping ook je doorbloeding en stimuleert het je lymfesysteem.

Boek cupping als een losse behandeling, of als onderdeel van een ontspanningsmassage.

Special: Shiatsu

Heb je de behoefte aan meer balans? Gewoon, voor meer rust, of omdat je in je leven ergens tegen aanloopt? Shiatsu is een Japanse techniek waarbij met een zachte druk op de meridianen in je lichaam de energie weer in beweging wordt gebracht. Shiatsu helpt bij de meest uiteenlopende problemen: van lichamelijke klachten, tot bijvoorbeeld keuzestress of angst bij sociale interacties. We beginnen met een kort gesprek, waarin we kijken naar jouw persoonlijke situatie. Vervolgens stem ik jouw behandeling (op de tafel of op een mat, met kleren aan) hier helemaal op af. Daarom is elke behandeling uniek. En de resultaten? Die merk je nog lang na de behandeling.

Dit vonden zij ervan...

Ik ben Bart en ben inmiddels best wel thuis in massageland. Ik had al een jaar klachten aan mijn schouder. De dokter en fysio konden het probleem niet verhelpen. Toen hoorde ik dat Frank klachten behandelt met de Emmett-techniek. Ik had niets te verliezen, maar verwachtte er ook niet veel van. Zeker niet na de twee hele eenvoudige behandelingen. Nu, 2 weken later, ben ik verbaasd over het resultaat: mijn schouder voelt weer bijna helemaal ok! Magic Frank, dankjewel!

Bart Gysens

In één woord: superprofessioneel!
En verder: heerlijk, ontspannend, veilig, vertrouwd en een weldaad voor lijf en leden.

Kathelijne de Koning

Zo ontzettend blij met jou en de behandelingen voor mijn fibromyalgie: ik slaap weer als een baby, hoofdpijn weg, spierspanningen en pijn beduidend minder… Dankzij jou kon ik afgelopen week weer voor t eerst sinds maanden op ons paard rijden, zonder al te veel spierpijn naderhand. Dank je wel en tot snel!

Linda de Leijer