Hoi, ik ben Frank

Welkom bij mijn massagepraktijk, Angelus Lucus massage.

Angelus Lucus bestaat sinds 2014, maar voordat ik mijn praktijk begon, werkte ik op kantoor.  Met hoge verwachtingen en weinig tijd voor mijzelf. En met fysieke en mentale klachten als gevolg. Daar wilde ik niet aan toegeven, waardoor het alleen maar erger werd.

Ik heb toen met vallen en opstaan geleerd hoe belangrijk het is om tijd voor jezelf te nemen. Om te luisteren naar je lichaam en hart en soms heel even een stapje terug te nemen, om er daarna weer vol voor te gaan.

Mijn verhaal is helaas geen uitzondering. Steeds meer mensen pushen zichzelf tot het uiterste. En dan nog iets verder. 

Daarom ben ik begonnen met Angelus Lucus massage: ik help je met ontspanning en vernieuwde energie, zodat jij straks weer met volle teugen van het leven kan genieten.

In mijn praktijk heb je een moment van rust. Speciaal voor jou, even weg van alle drukte en verplichtingen. Opladen en je evenwicht weer vinden. Voor nieuwe energie om te kunnen doen wat jij het liefst doet.

Zie ik je snel?