Special: Shiatsu

Heb je de behoefte aan meer balans? Gewoon, voor meer rust, of omdat je in je leven ergens tegen aanloopt? Shiatsu is een Japanse techniek waarbij met een zachte druk op de meridianen in je lichaam de energie weer in beweging wordt gebracht. Shiatsu helpt bij de meest uiteenlopende problemen: van lichamelijke klachten, tot bijvoorbeeld keuzestress of angst bij sociale interacties. We beginnen met een kort gesprek, waarin we kijken naar jouw persoonlijke situatie. Vervolgens stem ik jouw behandeling (op de tafel of op een mat, met kleren aan) hier helemaal op af. Daarom is elke behandeling uniek. En de resultaten? Die merk je nog lang na de behandeling.

Dit vonden zij ervan...

Ik ben Bart en ben inmiddels best wel thuis in massageland. Ik had al een jaar klachten aan mijn schouder. De dokter en fysio konden het probleem niet verhelpen. Toen hoorde ik dat Frank klachten behandelt met de Emmett-techniek. Ik had niets te verliezen, maar verwachtte er ook niet veel van. Zeker niet na de twee hele eenvoudige behandelingen. Nu, 2 weken later, ben ik verbaasd over het resultaat: mijn schouder voelt weer bijna helemaal ok! Magic Frank, dankjewel!

Bart Gysens

|
In één woord: superprofessioneel!
En verder: heerlijk, ontspannend, veilig, vertrouwd en een weldaad voor lijf en leden.

Kathelijne de Koning

Zo ontzettend blij met jou en de behandelingen voor mijn fibromyalgie: ik slaap weer als een baby, hoofdpijn weg, spierspanningen en pijn beduidend minder… Dankzij jou kon ik afgelopen week weer voor t eerst sinds maanden op ons paard rijden, zonder al te veel spierpijn naderhand. Dank je wel en tot snel!

Linda de Leijer