Lig jij vaak wakker? Ontdek de

massage tegen slapeloosheid

Wat houdt jou ’s nachts wakker? Je werk? Je sociale verplichtingen? Wat het ook is – als je maar blijft draaien en vervolgens ’s nachts steeds weer wakker wordt, kost dit veel energie. Een massage kan helpen om je nachtrust weer terug te krijgen. Je lichaam leert om ’s avonds weer rust te nemen, zodat jij kunt herstellen en opladen. De behandeling helpt jou om weer makkelijk in én door te slapen.

Boek je behandeling

Dit vonden zij ervan...

Ik ben Bart en ben inmiddels best wel thuis in massageland. Ik had al een jaar klachten aan mijn schouder. De dokter en fysio konden het probleem niet verhelpen. Toen hoorde ik dat Frank klachten behandelt met de Emmett-techniek. Ik had niets te verliezen, maar verwachtte er ook niet veel van. Zeker niet na de twee hele eenvoudige behandelingen. Nu, 2 weken later, ben ik verbaasd over het resultaat: mijn schouder voelt weer bijna helemaal ok! Magic Frank, dankjewel!

Bart Gysens

|
In één woord: superprofessioneel!
En verder: heerlijk, ontspannend, veilig, vertrouwd en een weldaad voor lijf en leden.

Kathelijne de Koning

Zo ontzettend blij met jou en de behandelingen voor mijn fibromyalgie: ik slaap weer als een baby, hoofdpijn weg, spierspanningen en pijn beduidend minder… Dankzij jou kon ik afgelopen week weer voor t eerst sinds maanden op ons paard rijden, zonder al te veel spierpijn naderhand. Dank je wel en tot snel!

Linda de Leijer